Novo spustené kategórie

Spustené kategórie a plánované content zmeny v mesiaci december

14. 12. 2021

    V novembri sme se pozreli na Antiparazitiká pre psov, Boxerky, trenky, slipy, tangá, Cyklistické okuliare, Dámske ponožky, Detské bundy a kabáty, Detské kombinézy, saká, vesty, Dojčenské mlieka, Hoverboardy, Hry na playstation 4, Hry na ps5, Hry pre Nintendo Switch, Inteligentné hodinky, Inteligentné náramky, Kartové hry, Lyžiarky, Parfumy, Plesové šaty, Prstene, Zimné rukavice, Zjazdové palice, Zjazdové viazania.

    V decembri sa pozrieme na Auto-moto kvapaliny, Cestovanie so psom, Cyklistické dresy, Dáždniky, Detské ponožky, Digitálne fotoaparáty, Digitálne fotorámiky, Digitálne kamery, Doplnky stravy, Fotopasce, Grafické karty, Lekárničky, Nočná bielizeň a košieľky, Odrážadlá, Pánske ponožky, Plyšové hračky, Stavebnice lego, Stolné počítače, Svetlá na bicykel, Šatky, Škrabky na auto, Tablety, Zjazdové lyže.

    Kompletný prehľad urobených a plánovaných zmien vrátane povinných názvov a kategorizačných ciest nájdete na nasledujúcom odkaze.

    V súvislosti so všetkými avizovanými úpravami môže dôjsť ku krátkodobému pohybu medzi zaradenými a čakajúcimi produktmi. Budeme sa však snažiť, aby zmeny prebehli v čo najkratšom čase.

    novembrové zmeny

    Spustili sme kategórie CD prehrávače pre DJ, Elektrické skrutkovače, Kompresívne zdravotné pančuchy, Mazacie lisy a pištole, Ozdobné dierovačky, Prísavky na sklo, Visiace zámky.

    V novembri došlo k premenovaniu kategórií:

    Z pôvodného Masážne stoly na Masážne stoly a stoličky.

    decembrové zmeny

    V decembri dôjde k premenovaniu:

    Z pôvodného názvu Proteinové diety na Keto diety.

    Zdieľať